Zapraszamy na trzecią edycję Akademii Programowania!

Akademia odbędzie się 1-go i 2-go grudnia br. i jest przeznaczona dla studentów IV i V roku studiów, zainteresowanych pracą z systemami wspomagającymi zarządzanie i dysponujących znajomością dowolnego języka programowania. Tak jak to miało miejsce w poprzednich edycjach, zajęcia będą miały formę dwudniowych warsztatów, podczas których uczestnicy poznają podstawy: programowania w języku SAP ABAP.

Akademia została przeprowadzona w formie dwudniowych warsztatów. Pierwszy dzień został poświęcony na przekazaniu uczestnikom podstaw teoretycznych związanych z pracą programistyczną w środowisku SAP. Drugi dzień był nastawiony na samodzielne rozwiązywanie zadań praktycznych pod okiem naszych ekspertów.

Teoria to oczywiście nie wszystko, tak więc w programie pojawią się też zajęcia praktyczne. Drugiego dnia warsztatów, nasi goście będą mogli samodzielnie rozwiązać zadania programistyczne, wykorzystując wiedzę zdobytą poprzedniego dnia.

Celem Akademii jest umożliwienie najzdolniejszym studentom kontaktu z technologiami tworzenia i rozwoju systemów klasy ERP produkowanych przez światowego lidera rynku tego typu rozwiązań: firmę SAP SE. Co więcej, osoby, które najlepiej sobie poradzą z częścią praktyczną będą miały szansę na dłuższą współpracę z naszą fundacją.

Zainteresowanych udziałem w dwudniowym szkoleniu zapraszamy do kontaktu!

Akademia Programistyczna BTech – szczegóły:

• Termin: 1 – 2 grudnia 2018 roku.
  • W godzinach: 10:00 – 18:00
  • Miejsce: BTech Sp. z oo. Ul. Legnicka 57D lokal B/A, 54-203 Wrocław

POBIERZ PROGRAM

Zgłoszenia można przesyłać do 15. 11.2018, na adres: akademia@btech.pl

W zgłoszeniu. oprócz standardowego CV prześlij te informacje, które pozwolą Ci przekonać nas, że to akurat Ty powinieneś wziąć udział w warsztatach. Forma i treść takiego dokumentu jest dowolna, jednak nie powinna przekraczać 1 strony w formacie A4.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}